Hotel in Toscane ItaliŽ Villa del Pino

Hotel in Toscane Italië Siena San Gimignano


Hotel in Toscana Hotel in Tuscany, Italy Hotel in der Toskana, Italien HŰtel en Toscane, Italie Hotel en Toscana, Italia Hotel in Toscane, ItaliŽ
Hotel Toscane ItaliŽ

Hotel Villa del Pino
Dolce vita in hartje Toscane!


Hotel Villa del Pino is een Jugendstil villa, wonderschoon gelegen in een cipressen park op een heuvel. Het biedt een schitterend uitzicht over het Toscaanse landschap en op San Gimignano (Siena). De villa is eenvoudig te bereiken via de belangrijke verbindingswegen rond San Gimignano en Poggibonsi.
De mooiste steden en plekjes van Toscane zoals Florence, Volterra, Siena, Chianti Classico en de zee, liggen allemaal op minder dan een uur afstand.

Toscane, de mooiste tuin van Europa;
Toscane, een landschap als een waar kunstwerk;
Levendig landschap met zachte contouren;
Het wonderlijke platteland van wijngaarden en olijfbomen.

Hotel Toscane ItaliŽDe villa in Jugendstil is tussen 1998 en 1999 volledig gerestaureerd met behoud van originele details. Het is stijlvol, met hoogwaardig materiaal ingericht.

Vanuit de villa en het romantische hotel heeft u overal een schitterend panoramisch uitzicht over de wonderschone landschappen vol wijngaarden en olijfbomen en de mooie torens van San Gimignano, een van de bekendste middeleeuwse steden van Toscane.

Indien u wilt ontspannen in de schaduw van het park of in een van de sfeervolle kamers, als u wilt genieten van een geweldig uitzicht vanuit het prachtige panoramische zwembad, of als u de heerlijke wijn of olijfolie wilt proeven uit onze wijnkelder, de Villa del Pino zorgt voor een geweldige ontspannen vakantie, en stelt zelfs de meest veeleisende gast tevreden.

Magnifiek panoramisch uitzicht op San Gimignano, SienaVilla del Pino
Hotel in Toscane ItaliŽ
Villa del Pino da Carlo del Pino
di Elser Karl Markus
Loc. Pino 1 - I 53036 Poggibonsi, Siena - Toscane Italië
Tel. 0039-0577-933 168 - Fax 0039-0577-988 123
Mobile 0039-348-370 123 6
E-mail: info@villadelpino.com

 

Bovenkant